Doesburg – IJsselkade 50

Eigenschappen

  • Koopprijs € 675.000,- k.k.
  • Status Beschikbaar
  • Bouwjaar 2005

Eigenschappen

  • Aantal kamers 4
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal verdiepingen 2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie 158 m2
  • Inhoud 561 m3

Eigenschappen

  • Liggingen aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving
  • Huidige bestemming Woonruimte

OmschrijvingWoonruimte

DOESBURG, IJsselkade 50

Wanneer de boten over de IJssel voorbij komen en je in de uiterwaarden de wilde ganzen ziet zitten, komt het besef dat je op een prachtige locatie woont!

Dit penthouse met maar liefst 2 verdiepingen aan de IJsselkade biedt comfort, luxe en veilig wonen op een van de mooiste plekken van de historische Hanzestad Doesburg. Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op loopafstand.

De woonbeleving:
Aan de achterzijde van dit complex ligt de entree, de lift brengt ons naar de bovenste verdieping waar de toegang tot het penthouse te vinden is.
We lopen de woning binnen en komen in de hal waar we naast het toilet, de meterkast en een bergkast ook een slaapkamer/werkruimte vinden. Vanuit deze kamer is er toegang tot het balkon aan de achterzijde met uitzicht over de binnenstad van Doesburg.

We lopen door de woonkamer in waar de ruimte zich opent; de hoge plafonds met veel raampartijen zorgen voor veel inval van natuurlijk licht en ruimtelijke beleving.
Aan onze rechterzijde is de open keuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, 2 koelkasten, diepvries, combi oven magnetron, vaatwasser en een granieten aanrechtblad.
Aan de linkerzijde hebben de huidige bewoners een prachtige werkplek gecreëerd met op maat gemaakte boekenkasten. Via de in delen te openen schuifpui met elektronisch bedienbare screens, komen we op het zonnige dakterras met niets dan natuur als uitzicht.

Terug in het appartement nemen we de houten trap naar de tweede verdieping van dit appartement. We komen uit op de vide met doorloop naar de master bedroom, de badkamer en de grote slaapkamer aan de IJsselzijde. Deze laatste is momenteel in gebruik als zitkamer, mede vanwege het de mooiste vergezichten van dit appartement dankzij de ramen tot aan de vloer.
De badkamer is erg licht dankzij een groot daklicht, een douche / stoomcabine zorgen voor dat extra stuk luxe dat bij een dergelijk appartement mag worden verwacht.
De slaapkamer is voorzien van airconditioning,screens, zonnescherm en een mooie en diepe walk-in closet met meer dan voldoende ruimte voor alle kleding.

Tot slot is er in de inpandige garage een privé parkeerplaats en af te sluiten berging aanwezig.

Zelf ervaren hoe geweldig dit uitzicht en uniek deze locatie is? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging; we heten je graag welkom!

Bijzonderheden:
-Penthouse/maisonnete, dus 2 verdiepingen.
-Volledig vrij uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden.
-Comfortabel en veilig wonen.
-Airconditioning in diverse ruimtes.
-Schuifpui met screens
-Zonnige ligging.
-Privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Video's